Gistermiddag was het laatste U10-toernooi van het seizoen. HET toernooi waar de prijzen werden verdeeld. Amical deed met 2 teams mee, een jongensteam en een meisjesteam. Het was een spannende middag. Wedstrijden die nipt gewonnen werden en waar erg goed samengespeeld werd. Een echte buzzer beater, waardoor de wedstrijd toch nog in een gelijkspel eindigde en we een heel belangrijk punt binnen sleepten. Jongens en meisjes die zo hard werkten dat de wangen rood kleurden en de zweetdruppels op de voorhoofden stonden. De zenuwen gierden door het lijf. Niet alleen bij de kinderen, maar ook bij de coaches en op de tribune. Zowel voor de meisjes als voor de jongens was de laatste wedstrijd de beslissende wedstrijd. Hier lieten de kinderen opnieuw zien hoe goed ze als team zijn. De wedstrijden werden beiden dik gewonnen. Amical ging met 2 mooie bekers naar huis! De meisjes zijn gedeeld eerste geworden in hun poule. De jongens zijn eerste geworden. Toppers!

Petra Bol-Huiskes