Laatste berichten
  1. Luka
  2. Geslaagd Amicaltoernooi 2024
  3. M16 kampioen
  4. Bestel toernooi T-Shirt 2024
  5. In memoriam Anne de Wit

Wij zijn Amical!

Wij zijn een basketbalvereniging in Enschede, opgericht in 1962. Een gezellige, actieve club waar in competitieverband gespeeld kan worden in alle leeftijdsklassen. Thuiswedstrijden worden op vrijdagavonden gespeeld in de Diekmanhal aan de J.J. van Deinselaan in Enschede.

Lid worden?

We zijn blij met nieuwe leden. Maar jammer genoeg heeft niet elk team de ruimte voor nieuwe leden om aan trainingen en/of wedstrijden deel te nemen. Neem eerst contact op met onze technische commissie (tc@amical.nl). Je hoort dan of er plaats is en wanneer en bij welk team je mee kunt doen. Je kunt daarna een aantal keren meetrainen om uit te vinden of je je aan wilt melden.
De meeste trainingen worden op woensdagavond gehouden in de Diekmanhal.

Mocht je daarna lid willen worden, vul dan het contactformulier hieronder in en verzend dit.

Let op:
Kom je van een andere vereniging over naar Amical dan moet je ook een zgn. schuldvrijverklaring overleggen. Zonder deze verklaring kunnen wij je niet als speler aanmelden bij de NBB (Nederlandse Basketball Bond).

Lidmaatschap opzeggen?

Opzeggen moet altijd schriftelijk en voor 1 juni van het betreffende verenigingsjaar bij de penningmeester. Je kunt de penningmeester bereiken per mail, maar je kunt ook een brief sturen naar het postadres. Hou er wel rekening mee dat de brief voor de opzegdatum bij de vereniging bezorgd moet zijn.

Ook bij tussentijdse opzegging van het lidmaatschap moet de contributie tot het einde van het betreffende verenigingsjaar -dus tot en met 30 juni- worden voldaan!

Bestuursleden

Voorzitter:
Hans ten Brug
voorzitter@amical.nl

Penningmeester:
Rinske van Bruggen
penningmeester@amical.nl

Wedstrijdsecretaris:
Bryar Ramzi
wedstrijdsecretaris@amical.nl

Algemene gegevens

BV Amical
p/a mw. R. van Bruggen
Daalweg 50
7541AN Enschede

E-mail algemeen: info@amical.nl

KVK: 40073976
IBANNR: NL12SNSB0913189855 t.n.v. Basketbalvereniging Amical