Gisteravond was de eerste vrijdag na de kerstvakantie dat er weer gespeeld werd in de Diekmanhal. Zo’n eerste ronde is voor de zaalwacht altijd spannend. want welke scheidsrechters en tafelaars komen wel en welke komen er niet. Als leden die zijn ingedeeld niet komen, moet er ter plekke een oplossing worden gezocht zodat wedstrijden kunnen doorgaan. Meestal lukt dit op de valreep wel, maar niet altijd. En dan kan het zo maar zo zijn dat er iemand alleen staat te fluiten of achter de tafel zit. Vervelend voor alle partijen, want een scheidsrechter in zijn eentje ziet lang niet alles en iemand alleen achter de tafel komt soms handen te kort om alle acties op tijd uit te voeren.
Hulde dus aan leden die dit in hun eentje doen zodat de wedstrijden door kunnen gaan; en onze teams en die van de tegenstander niet voor niets komen.
Helaas was dit zo’n avond dat van de twaalf ingedeelde leden er vier niet op kwamen dagen. De eerste ronde na de vakantie begon dus allesbehalve soepel.
De meeste lege plekken konden worden opgevuld door leden die bijna elke vrijdag wel in de hal zijn. Deze avond hadden we ook een invaller die een speciale vermelding verdient. Adin Hodzic, die eigenlijk zijn oudere broers kwam aanmoedigen, wilde het laatste plekje achter één van de tafels wel opvullen. Die speciale vermelding (en een foto op deze site) krijgt hij omdat hij zelf in de U10 speelt! Na een snelle en korte uitleg konden we gelukkig iets later dan gepland ook met die wedstrijd beginnen. En Adin, die heeft het geweldig gedaan! (ik weet zeker dat hij vaker gevraagd gaat worden)

Marieke Reenders