Op 13 mei is er een feestavond in de Diekmanhal om het 60-jarig bestaan van Amical te vieren! Alle (m.n. senior)leden en oud-leden worden hiervoor uitgenodigd. Aanvang 20.00 uur. Er is een speciale Amicalpubquiz en we trakteren op enkele gratis drankjes. We hopen op een grote opkomst met veel bekende gezichten en mooie anekdotes. Als je nog voorwerpen met een verhaal, plakboeken, foto’s, shirtjes of wat dan ook hebt, neem ze mee.

Je kunt je aanmelden via info@amical.nl (is handig voor de organisatie), maar mocht je dat vergeten zijn, geen probleem, ook dan ben je welkom. We doen een dringend beroep op iedereen om dit bericht zoveel mogelijk te delen op sociale media en met mensen met wie je in het verleden hebt gebasketbald.

We sluiten met deze avond de feestelijkheden rond ons 60-jarig bestaan af. Nog op de agenda staan het lasergamen en tuben voor U14, U16 en U18 op 19 april, de dartavond voor senioren op 21 april en de grote apenkooi voor U10 en U12 op 10 mei. Voor al deze activiteiten kun je je nog aanmelden.

De jubileumcommissie