Om de feestelijkheden rond ons 60-jarig bestaan af te sluiten, organiseren we op 13 mei een feestavond voor leden en oud-leden. Vanaf 20.00 uur is er in de Diekmanhal een gezellige avond gepland, waar we op (enkele) drankjes en een hapje trakteren en waar ook wat gezellige activiteiten zullen worden gehouden. We hopen natuurlijk op een avond waarover nog lang nagepraat wordt, en daarvoor doen we een beroep op iedereen die dit leest.

Allereerst: meld je zo snel mogelijk aan voor deze avond! En minstens zo belangrijk is de oproep om deze aankondiging zoveel mogelijk te verspreiden. Laat al je kennissen met een Amicalverleden via mail, Whattsapp en alle mogelijke sociale media weten dat het superleuk zou zijn om ze op deze avond weer te zien. En vraag ze ook het verder te vertellen aan hun connecties en die weer verder naar…. enz.
Ook zou het leuk zijn om tastbare herinneringen mee te nemen, zoals fotoboeken, krantenartikelen, oude tenues etc etc. Dan komen de verhalen vanzelf.

Om een beetje inzicht te hebben in het aantal aanwezigen vragen we wel om je vooraf aan te melden via info@amical.nl.

BV Amical.