BV Amical wil het contact met leden zo goed mogelijk onderhouden. Dit gebeurt nu vooral via mailingen en website, maar we willen ook via de sociale media meer zichtbaar zijn.
Jur ten Brug heeft de taak op zich genomen m.n. via Instagram en Facebook te zorgen voor regelmatige publicaties, en indien gewenst in de toekomst wellicht ook via Tiktok.

Dat betekent dat er vaker foto’s en of filmpjes gepost zullen worden. Daarbij wordt natuurlijk goed gelet op wat er op de beelden zichtbaar is; de insteek is steeds dat het positief is en bijdraagt aan een goede uitstraling van Amical.

Mocht je leuke foto’s of filmpjes hebben van situaties bij trainingen, wedstrijden of sociale Amical-activiteiten die je wilt delen via de sociale media, stuur deze dan naar socials@amical.nl. Jur zal dan als redacteur beoordelen of deze geschikt zijn en ze afhankelijk van die beoordeling plaatsen.
We nodigen jullie graag uit ons te volgen!

Bestuur Amical

Foto door Tracy Le Blanc op Pexels