De spelers van U10 spelen hun competitiewedstrijden in toernooivorm: een aantal wedstrijden op zaterdagochtend. Tijmen Reenders schreef een verslag van de wedstrijden van afgelopen zaterdag.


De U10 had zaterdag ochtend 4 wedstrijden in Nijverdal. Nadat iedereen aangekomen was in Nijverdal hadden we al vrij snel de eerste wedstrijd. Toen de wedstrijd net bezig was stonden we al snel 6 punten voor. Uiteindelijk hebben we die wedstrijd dik gewonnen.
Toen hadden we 20 minuten rust en daarna hadden we de volgende wedstrijd tegen de Valley Bucketeers; die werd ook gewonnen! Toen hadden we weer 20 minuten rust en toen hadden we meteen weer een wedstrijd tegen de Twente Buzzards. Nadat alle spelers hun uiterste best hadden gedaan, werd deze wedstrijd helaas verloren.
Toen hadden we 40 minuten rust en konden we wat gaan drinken in de kantine, hartstikke gezellig!
Toen hadden we de laatste wedstrijd tegen de Risne Stars!
Je zou denken dat iedereen moe is na 3 wedstrijden, maar dat was gelukkig helemaal niet zo; iedereen was nog hartstikke actief! En toen werd de laatste wedstrijd ook gewonnen!
En dat was een record voor de U10! We winnen normaal altijd maar 1 of 2 wedstrijden maar nu gewoon 3! Iedereen was hartstikke blij!

Tijmen Reenders, assistent coach U10