Zoals bekend is door de regering besloten alle binnensportactiviteiten in ieder geval tot en met 14 januari te verbieden. Dat betekent dat er voorlopig geen trainingen kunnen worden gegeven en dat ook de competitiewedstrijden op 14 januari zullen komen te vervallen. Hoe het vanaf 15 januari verder zal gaan, moeten we nog afwachten. Zo gauw de regering of de NBB hier mededelingen over doet, zullen we dat hier melden.

Na de aankondiging van de avond-lockdown was voor een aantal teams alternatieve trainingstijd gevonden op zaterdag of zondag en ook na schooltijd waren enkele trainingen ingepland. Helaas moeten we hier nu alweer een streep doorzetten. Natuurlijk hopen we dat na 14 januari alles weer op de normale manier kan worden opgepakt.

Voorlopig hebben we dus geen mogelijkheden om actief basketbal aan te bieden en moeten we maar hopen dat de trainingen en competities na 14 januari hervat kunnen worden. We staan dus weer op de waakvlam. Maar met als motto ‘ook een waakvlam is een lichtpuntje’ wensen we jullie allemaal heel fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling! En pas goed op jezelf en elkaar!

Het bestuur.