Zaterdag 11 mei moest M16 in Nijverdal een wedstrijd spelen tegen Tonego om te beslissen wie er kampioen zou zijn dit seizoen. Nadat de wedstrijd in Haaksbergen werd gewonnen door Amical en Tonego er in de laatste speelronde met de winst in Enschede vandoor ging, moest er dus een beslissingswedstrijd gespeeld worden. Net als tijdens het seizoen was de wedstrijd van vandaag een spannende. Tonego stond tot halverwege het derde kwart continu voor. Aan het eind van het derde kwart ging het na een run van Amical gelijk op. In de laatste minuut van de wedstrijd kwam Amical voor het eerst voor en die voorsprong werd over de streep getrokken. Eindstand 52-53. Qua spel was het zeker niet een geweldige wedstrijd maar met strijdlust werd de winst binnen gehaald. Knap gedaan en gefeliciteerd M16