Het is al weer twee weken geleden, maar op 13 mei sloot Amical de festiviteiten rond het 60-jarig jubileum af met een zeer geslaagde feestavond voor leden en oud-leden. De opkomst was groot, waarbij ook veel oud-leden aanwezig waren.
Er werd afgetrapt met twee wedstrijdjes tussen oud-spelers van heren-1 en het huidige heren 1-team en dames die vroeger in het eerste speelden tegen het huidige dames-1 team. Er werd natuurlijk bloedserieus om de winst gestreden, waarbij nog fraaie staaltjes te zien waren. Het was wel heel jammer dat Marion al snel met een ernstige blessure naar het ziekenhuis moest. We wensen haar ook vanaf deze plek een goed herstel toe!
Daarna was het een gezellige boel in de kantine. Mensen die jaren met elkaar gebasketbald hadden herkenden elkaar niet, waarna ze, na voorgesteld te zijn, elkaar blij in de armen vielen. Als verrassing werd Rinske van Bruggen door voorzitter Hans ten Brug tot lid van verdienste benoemd (dit jaar stopt ze na ca 15 jaar penningmeester te zijn geweest). Ook werd een aantal stille en minder stille krachten (Joop Wiersma, Niels Schildkamp, Marieke Reenders en Vedat Savas) met een bloemetje en een waardebon in het zonnetje gezet. Daarna volgde er, met een leuke pubquiz tussendoor, nog een avond tot in de kleine uurtjes. We zijn klaar voor de volgende tien jaar!