Tijdens de feestavond vanwege het 60-jarig jubileum van afgelopen zaterdag is Rinske van Bruggen benoemd tot lid van verdienste. Op voordracht van het bestuur stemde de ter plaatse belegde BAV (statutair verplicht) hier onder luid gejoel en applaus mee in. Voorzitter Hans ten Brug stond stil bij alle verdiensten die Rinske voor Amical heeft gehad in de ca 15 jaren dat ze penningmeester is geweest. De financiële positie van Amical is gezond, en dat mag voor een groot deel op haar rekening worden geschreven door haar zeer zorgvuldige boekhouding en begrotingsbeleid. Hans gaf haar daarvoor een bos bloemen, een cadeaubon en een beeldje als aandenken.

Verder werden Niels Schildkamp, Marieke Reenders, Vedat Savas en Joop Wiersma in het zonnetje gezet als vrijwilligers op wie altijd een beroep kan worden gedaan. Hans benoemde ook van hen alle taken die ze al jaren uitvoeren en ook zij kregen een bloemetje en een waardebon.

Ook op deze plek wil het bestuur, zonder alle andere vrijwilligers tekort te doen, hen nogmaals bedanken.

Bestuur BV Amical