We hebben het eerder aangekondigd: 13 mei is er een feestavond in de Diekmanhal om het 60-jarig bestaan van Amical te vieren! Alle (m.n. senior)leden en oud-leden worden hiervoor uitgenodigd. Aanvang 20.00 uur.
Als extra ingevoegde attractie is er meteen aan het begin een korte wedstrijd tussen de heren van Amical 1 en een team van oud-spelers van Heren 1. Er is veel animo bij spelers, dus dit mag je niet missen. En voor nog meer feestvreugde zullen tegelijkertijd ook de dames aantreden. Deze wedstrijden zijn al meteen om 20.00 uur, dus als je niks wilt missen, kom dan op tijd. De zaal is al om 19.30 uur open!
Verder is er de speciale Amicalpubquiz en kun je oude Man-to-Mans en foto’s bekijken. En natuurlijk trakteren we als jarige op enkele gratis drankjes en hapjes. We hebben al veel aanmeldingen, ook van oud-leden, ontvangen, maar we hopen op nog meer bekende gezichten en mooie anekdotes. Als je nog voorwerpen met een verhaal, plakboeken, foto’s, shirtjes of wat dan ook hebt, neem ze mee.

Je kunt je aanmelden via info@amical.nl (is handig voor de organisatie), maar mocht je dat vergeten zijn, geen probleem, ook dan ben je welkom. We doen een dringend beroep op iedereen om dit bericht zoveel mogelijk te delen op sociale media en met mensen met wie je in het verleden hebt gebasketbald.

We sluiten met deze avond de feestelijkheden rond ons 60-jarig bestaan af.

BV Amical