Het was spannend, de emoties liepen zowel op het veld als op de tribune af en toe hoog op, maar gisteravond sleepten ook de jongens Onder 14 het kampioenschap binnen in de beslissende wedstrijd tegen Kikkers uit Borne.
Voor deze laatste wedstrijd van de competitie begon stonden beide ploegen gelijk in punten. Kikkers had een beter doelsaldo en misschien waren ze daarom licht favoriet. Half Borne was uitgelopen om de jongens aan te moedigen. Maar er waren ook veel fans van Amical zelf. Het darttoernooi begon een uur later, om U14 te ondersteunen. De tribune was dan ook goed vol en lawaaiig.
De eerste helft ging volledig gelijk op; om de beurt hadden de ploegen een minimale voorsprong. Op elke score volgde een tegenscore, de ploegen deden niets voor elkaar onder. In het derde kwart sloeg Amical een gat van een punt of twaalf, maar Kikkers kwam aan het eind van het vierde kwart nog tot 4 punten terug. Omdat coach Dani en de jongens het hoofd heel knap koel hielden, werd toch de overwinning binnengehaald. Eindstand 56-50.

Het bestuur feliciteert alle jongens en coaches Dani en Stijn met het behaalde kampioenschap. Uitreiking van beker, medailles etc volgt nog.