Er was veel te doen in de Diekmanhal gisteravond. Er stond alweer de vierde activiteit vanwege het 60-jarig bestaan op het programma, maar omdat we eerst de jongens U14.1 kampioen wilden zien worden, begonnen we een uur te laat met de pijlen te gooien. De poulewedstrijden liepen wat uit, omdat niet iedereen de dubbels goed wist te raken. Er moest dan ook af en toe worden uitgeweken naar de escape: na vijf keer missen op dubbel 1, een pijl in de enkele 1 gooien.
Dat betekende dat vanaf de knock-out rondes er om 1 gewonnen leg werd gespeeld. Topspanning dus. Uiteindelijk kwamen er toch wel een paar vooraf kansrijk geachte mensen op het schavotje. In de finale van de twee Hansen, bleek Hans Hartman met een strakke uitgooi de sterkste. Hans ten Brug werd tweede en Matthijs van Huizen wist de wedstrijd om de derde en vierde plaats te winnen.
Veel dank aan Jur voor het verzorgen van de organisatie van deze avond!