Ze waren na de vorige wedstrijd al zeker van het kampioenschap. En dus kon er rustig aan de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij stadsgenoot Jugglers worden begonnen. Maar kampioen of niet, daar had Jugglers geen boodschap aan. En al snel keek het team tegen een ruime achterstand aan. Maar door een paar ingrepen van de fanatiek coachende Marieke werd in het 4e kwart de achterstand tot op 2 punten ingelopen. Een echte buzzer beater leverde een gelijke stand op waarmee een verlenging uit het vuur werd gesleept. Daarin wisten de heren van Amical met een verschil van 2 punten alsnog te winnen.

Voorzien van beker, medailles en de kampioensshirts kan het team nu de vakantie in of misschien nog een keer vlammen op het Amical Toernooi.

Namens het bestuur nogmaals gefeliciteerd jongens en natuurlijk ook trainer/coaches Cem, Jan en Marieke.

Hans ten Brug