Zondag 2 april zijn we met 57 man en vrouw sterk, en met een m ooie mix van jong en oud, met de bus richting Groningen gegaan voor de wedstrijd Donar Groningen – Filou Oostende. Ook deze activiteit werd weer georganiseerd in het kader van de activiteiten rond ons 60-jarig bestaan.
In de bus was de sfeer al super en dat was in het MartiniPlaza in Groningen niet anders. Voor degenen die er voor de eerste keer bij waren, was er genoeg te zien. En geheel onverwacht ging Donar Groningen ook nog als winnaar van het veld. De wedstrijd was, vooral in de tweede helft, best spannend. De uiteindelijke eindstand: 63-60!

Na de wedstrijd werd uiteraard door meerdere mensen nog de fanshop bezocht om vervolgens met de bus weer richting Enschede te gaan.

Voor iedereen die mee was, bedankt voor de gezellige middag! En Bryar bedankt voor het regelen van de broodjes voor in de bus!!

Marieke Reenders