Er zijn nog veel leuke activiteiten op komst omdat we 60 jaar bestaan. We hopen zoveel mogelijk van jullie daar te zien.

Zondag 2 april: met Amical on Tour naar Groningen voor de wedstrijd Donar Groningen – Filou Oostende. Vertrek 12.00, terug rond 20.00 uur. Je betaalt een kleine bijdrage voor je entreekaartje (jeugd €6, volwassenen €10), maar je reist gratis! Er is nog plaats, maar meld je snel aan. Dat doe je bij Marieke.

Woensdag 19 april: lasergamen en tubing bij het Rutbeek voor U14, U16 en U18. Dit is tijdens de normale trainingstijd, dus je hebt er tijd voor en deelname is gratis. Meld je aan bij Niels.

Vrijdagavond 21 april: dartsavond voor volwassenen in restaurant Diekmanhal. Deelname is gratis. Dit wordt ongetwijfeld een gezellige avond; er zijn al veel aanmeldingen, maar je past er nog bij. Meld je aan bij Jur.

Woensdagavond 10 mei apenkooi in de Hogelandstraat voor inloopgroep, U10 en U12. Dit is tijdens de normale trainingstijd en deelname gratis. (Deze activiteit is in plaats gekomen van de eerder aangekondigde vossenjacht)

Zaterdag 13 mei: feestavond voor leden en oud-leden in de Diekmanhal. Nodig zoveel mogelijk mensen uit je netwerk met een Amicalverleden uit en we maken er een leuke avond van met o.a. een Amical-Pubquiz. Aanmelden vooraf is wenselijk via info@amical.nl

Ondertussen is de clinic voor de jeugdteams al achter de rug. Henk Pieterse verzorgde een ontzettend leuke ochtend, die niet alleen over basketbal ging, maar ook over hoe je samenwerkt op het veld en daarbuiten.

Activiteitencommissie Amical