We kunnen weer nieuwe activiteiten aankondigen en het 60-jarig bestaan van Amical nog feestelijker maken. Op 15 april is er een vossenjacht voor de jongste jeugd (inloopgroep, U10 en U12) en op 19 april is er voor de jeugd U14, U16 en U18 een lasergame en tubing-activiteit. Daarnaast willen we ook het eerder al aangekondigde feest voor leden en oud-leden op 13 mei opnieuw onder de aandacht brengen.

We zetten alles even op een rijtje:

Zaterdagochtend 11 maart: clinic Henk Pieterse voor alle leden. Aanmelden bij Marieke Reenders. Het eindigt rond 13.00 uur. Deelname is gratis.

Zondag 2 april: met Amical on Tour naar Groningen voor de wedstrijd Donar Groningen – Filou Oostende. Vertrek 12.00, terug rond 20.00 uur. Je betaalt een kleine bijdrage (jeugd €6, volwassenen €10). Aanmelden bij Marieke; er kunnen max 59 mensen mee en voor de bus geldt: vol = vol.

Zaterdag 15 april: vossenjacht voor inloopgroep, U10 en U12. Hierover volgt nog meer informatie. In ieder geval is deelname gratis.

Woensdag 19 april: lasergamen en tubing bij het Rutbeek voor U14, U16 en U18. Dit is tijdens de normale trainingstijd, dus je hebt er tijd voor en deelname is gratis. Meld je aan bij Niels.

Vrijdagavond 21 april: dartsavond voor volwassenen in restaurant Diekmanhal. Deelname is gratis, aanmelden bij Jur.

Zaterdag 13 mei: feestavond voor leden en oud-leden in de Diekmanhal. Nodig zoveel mogelijk mensen uit je netwerk met een Amicalverleden uit en we maken er een leuke avond van met ook nog wat gezellige activiteiten. Aanmelden vooraf is wenselijk via info@amical.nl