We hebben de afgelopen tijd gemerkt dat er bij wedstrijden van Amical vanaf de tribune vervelende dingen geroepen worden naar scheidsrechters en tegenstanders. Er wordt gescholden en er wordt af en toe op een negatieve manier aangemoedigd. Het bestuur wil dit zo snel mogelijk stoppen.

Of het nu om eigen leden of om ‘supporters’ gaat: het bestuur accepteert dit soort uitlatingen niet en zal bij herhaling maatregelen treffen. D.w.z. dat je de zaal moet verlaten en mogelijk zullen we het lidmaatschap moeten beëindigen. Als het om familie of vrienden van jullie gaat, stellen we jullie ook verantwoordelijk voor hun gedrag. Dat kan dus ook voor jullie gevolgen hebben.

Supporters op de tribune en aanmoedigingen voor onze teams zijn fijn, maar daar hoort schelden en negatief gedrag niet bij.

Bestuur BV Amical

Foto door Linda Eller-Shein op Pexels