Gisteren ontvingen we bericht van het overlijden van ons lid van verdienste Albert Schuilenburg. Hij overleed op 20 oktober na een ziekbed van 3 maanden op 77-jarige leeftijd. Erelid Henk Zomer schreef onderstaande herinnering.

Albert is van 1973 tot 1985 wedstrijdsecretaris geweest van Amical en heeft zich in die periode met hart en ziel voor onze vereniging ingezet. Tijdens het feest ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van Amical in 1992 is hij als blijk van grote waardering voor zijn jarenlange inzet benoemd tot lid van verdienste. Naast zijn functie als wedstrijdsecretaris was hij ook jaren lang fanatiek speler in diverse heren seniorenteams, met als specialiteit een dribbel vanaf de kop van de bucket richting basket.
Wij betuigen ons medeleven aan zijn vrouw Ria, dochter Melanie, zoon Remco en verdere familie.
Zij allen zijn ook actief geweest in onze vereniging; Ria als lid van de redactiecommissie van ons clubblad Man-to-Man en Melanie en Remco als spelers.

Er is gelegenheid om afscheid te nemen en om te condoleren op woensdag 26 oktober van 18.30 tot 18.45 in Uitvaartcentrum Vredehof, Wethouder Beverstraat 104.

Het Bestuur

Foto: George Becker op Pexels