Onze jongste spelertjes hadden afgelopen hun eerste toernooi. Marieke Reenders doet verslag.

Zaterdag 1 oktober was het dan zover. Ons jongste Amicalteam, U10-2, speelde zijn eerste toernooi van het seizoen bij The Jugglers in Enschede. Voor bijna alle spelers was het de eerste keer dat ze een wedstrijd speelden, en dat was best wel spannend. Met 6, 7 en 8 jaar horen ze ook echt bij de jongste groep. De eerste wedstrijd was tegen Kikkers uit Borne, de hele speeltijd ging het gelijk op maar in de laatste minuten scoorde Kikkers een paar keer achter elkaar en helaas werd de wedstrijd net verloren. De tweede wedstrijd speelden we tegen Tonego uit Haaksbergen. Ook dit was een hele spannende wedstrijd die uiteindelijk eindigde in een gelijke stand. De derde en laatste wedstrijd moesten we tegen Valley Bucketeers uit Nijverdal. Na een hele snelle score werd er niet meer gescoord tot in de allerlaatste minuut, waardoor we de wedstrijd met 4-0 hebben gewonnen. Na een drukke ochtend vol basketbal kon iedereen moe maar voldaan weer naar huis. Op je eerste toernooi verliezen, gelijk spelen en winnen is een super prestatie!