Er was veel publiek naar de Diekmanhal gekomen afgelopen vrijdag om te kijken bij de zes Amicalteams die thuis speelden. Een groot deel kwam voor ons eerste herenteam. De heren speelden een uitstekende wedstrijd tegen het nog ongeslagen BCE ’78 uit Ede. Na een snelle 3-0 door Jur liep BCE geleidelijk uit naar een maximale voorsprong van 15 punten kort voor rust. Daarna bleef Amical goed in de wedstrijd met steeds een verschil van een punt of 12. In de slotfase leek het nog even spannend te worden, maar uiteindelijk bleek BCE toch gewoon te goed: 77-84. Wel lieten ze tegen één van de beste teams uit de competitie zien goed mee te kunnen en staan ze eigenlijk te laag na veel close wedstrijden. Volgende thuiswedstrijd: vrijdag 11 maart.

Bij de wedstrijd was een fotograaf van BCE aanwezig. Hij was zo vriendelijk een aantal foto’s door te sturen.

Foto: Jeroen van den Beemt, BCE ’78