Hoewel er op dit moment niets te beleven valt tijdens de trainingstijden en op de wedstrijddagen, vinden achter de schermen gewoon de voorbereidingen plaats op het nieuwe seizoen. Want we hebben er alle vertrouwen in dat we in september weer normaal van start kunnen met de nieuwe competitie.

Over een maand moeten en willen we al bij bond de teams opgeven die in het 2021-2022 deelnemen in de competitie. De Technische Commissie is dan ook al bezig met de nieuwe teamindelingen. Daarbij wordt uitgegaan van de leden die nu ingeschreven staan. Mocht je dus nu al weten dat je volgend seizoen niet ingedeeld wilt worden, geef dat dan z.s.m. door via penningmeester@amical.nl of tc@amical.nl.
Ook wil de bond de nieuwe 3×3-competitie nu echt laten starten. Dit vindt plaats in toernooivorm op 6 zaterdagen. Vind je het leuk om hieraan mee te doen, laat dit dan weten aan je trainer/coach.

En dan zijn we ook alvast voorzichtig aan het nadenken over het 60-jarig jubileum van Amical in 2022. In augustus 1962 werd de voorloper van BV Amical, De Vlubbers (zie ook de post ‘Archief’), officieel opgericht, en we willen dit niet zo maar voorbij laten gaan. Als je ideeën hebt hoe we dit het beste kunnen vieren, of (nog beter) zelf mee wilt doen in het organiseren van activiteiten hiervoor, dan horen we dat heel graag via bestuur@amical.nl.

Kortom, er wordt nu wel niet gebasketbald, maar langzamerhand zien we de zon alweer door het netje schijnen en we verheugen ons op het nieuwe seizoen.

Het bestuur.