Gisteren, dinsdag 19 januari 2021, is Ria Arends overleden, vrouw van Jan-Willem en moeder van Bodine, Berwout, Nathan en Esper.

Ria was zelf geen lid van Amical, maar ze stond wel altijd voor ons klaar. Natuurlijk door Jan-Willem de ruimte te geven om voor ons te spelen en te fluiten, maar ook door tijdens het Amicaltoernooi royaal logeermogelijkheid aan te bieden voor overnachting van teams uit Luxemburg. Later waren jarenlang een aantal scheidsrechters bij hen te gast. Die hadden het er zo naar hun zin, dat ze het bijna als een voorwaarde stelden voor hun komst naar Enschede.
Ook hielp Ria mee om tijdens het toernooi ’s nachts de rust te bewaren. Ondanks het feit dat ze hierbij soms voor vreemde verrassingen kwam te staan, wilde ze het graag nog eens doen. Helaas bleek dat niet meer mogelijk omdat ze ziek werd.
Hoewel het al langer bekend was dat genezing niet meer mogelijk was, komt het nieuws van Ria’s overlijden onverminderd hard aan. We zullen haar missen en aan haar blijven denken als een opgewekte en krachtige vrouw, die het leven wilde vieren zo lang ze kon.
Namens alle Amicalleden wensen we Jan-Willem en de kinderen veel sterkte.

Bestuur en leden BV Amical