Zoals bekend is het ook komende vrijdagen niet toegestaan om publiek bij onze wedstrijden toe te laten. We hebben afgelopen vrijdag met veel succes een livestream verzorgd van de wedstrijd van Heren 1. Deze week willen we maar liefst 2 wedstrijden aanbieden. Om 19.15 zijn we bij de wedstrijd van X14.1 en om 21.00 uur bij MSE.2.
Je kunt de wedstrijden bekijken door de volgende link te gebruiken.

https://youtube.com/channel/UC-1sJMvyPR0Cq_s2B45N_wg

Aan de hand van de ervaringen, besluiten we daarna over al of niet vervolg van de livestreams.

Update Coronaregels

  • Ouders/begeleiders van bezoekende teams t/m U22, voorzover die benodigd zijn voor het vervoer van de spelers (max 4), mogen een zitplaats in de zaal, met in achtneming van de 1,5 meterregel. Zij worden als teambegeleiding beschouwd, en niet als toeschouwers.
  • Er geldt van overheidswege een dringend advies voor iedereen vanaf 13 jaar om mondkapjes te dragen in publieke binnenruimtes. Tijdens het sporten hoeft er geen mondkapje op, maar in de hal, kleedkamers en andere ruimtes geldt het advies wel.
  • Spelers met corona-verdachte klachten dienen thuis te blijven. Dit geldt nu ook voor sportende kinderen met klachten!

Zie voor uitgebreide info ook: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport

Bestuur Amical.