Gelukkig gebeurt er in deze basketbal-arme tijden soms ook nog gewoon iets leuks. Op 28 en 29 december 2020 wordt in Zwolle de tiende editie van de Landstede Hammers Kerstclinic georganiseerd. Dit jaar is de clinic volledig aangepast naar aanleiding van alle maatregelen rondom COVID-19. Er wordt per leeftijdscategorie een verantwoord dagprogramma aangeboden.
Landstede Hammers organiseert deze bijzondere editie wederom in samenwerking met Basketball Academy Zwolle en het Centre for Sports & Education. De kerstclinic is bestemd voor basketballers in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar en vindt plaats op maandag 28 en dinsdag 29 december 2020 met verschillende aanvangstijden vanaf 9.30 uur tot uiterlijk 17.00 uur in het Landstede Sportcentrum te Zwolle.
De kosten voor deelname aan de clinic bedragen 55 euro per persoon. Daarvoor krijgen de deelnemers een eigen basketbal, het kerstclinic jubileumshirt, een uitgebreide lunch en natuurlijk een fantastische basketbaldag.

Aanmelden voor de kerstclinic kan op https://landstedehammers.nl/kerstclinic/

Je krijgt daarna een automatische bevestiging van je aanmelding, op dat moment is de aanmelding
definitief. Nadien ontvang je nog een e-mail met alle aanvullende informatie. Per leeftijdscategorie
is er beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je dus snel aan!