Algemeen

Basketballen doe je bij Amical!

 

Welkom op de website van Amical. Wij zijn een basketbalvereniging in Enschede, opgericht in 1962. Thuiswedstrijden worden op vrijdagavonden gespeeld in de Diekmanhal aan de J.J. van Deinselaan in Enschede. Bij ons kan in competitieverband gespeeld worden in alle leeftijdsklassen.

Graag verwelkomen we nieuwe leden! Twijfel dan ook zeker niet om een keer mee te doen. Neem eerst contact op met onze technische commissie. Zij kunnen je vertellen bij welk team en wanneer je mee kunt doen. De meeste trainingen worden op woensdagavond gehouden in de Diekmanhal. 

De eerste maand is gratis, om te kijken of het iets voor je is. Daarna beslis je of je trainend en/of competitie-spelend lid wilt worden. Contact opnemen met de technische commissie kan via het contactformulier. Voor overige vragen kun je terecht bij 1 van de volgende mensen van het bestuur:

 

Lid worden

Je kunt lid worden van Amical door het aanmeldingsformulier in te vullen en deze samen met 1 recente pasfoto op te sturen naar de ledenadministratie. Het adres staat op het aanmeldingsformulier. Het formulier kan hier worden ingevuld.

Lidmaatschap opzeggen

Opzeggen moet altijd schriftelijk en voor 1 juni van het betreffende verenigingsjaar bij de penningmeester. Je kunt de penningmeester bereiken via het contactformulier in het menu. Kies dan: bericht voor "penningmeester". Je kunt ook een brief sturen naar het postadres. Houd er wel rekening mee dat de brief voor de opzegdatum bij de vereniging bezorgd moet zijn.

Ook bij tussentijdse opzegging van het lidmaatschap moet de contributie tot het einde van het betreffende verenigingsjaar -dus tot en met 30 juni- worden voldaan!

Gegevens:

Postadres:

BV Amical
p/a mw. R. van Bruggen
Daalweg 50
7541AN  Enschede

KVK: 40073976

IBANNR:

NL12SNSB0913189855 t.n.v. Basketball-Vereniging Amical 

 

 

23-1-2019 16:12:39 Jans Ties